fbpx

Bashkohuni 12 milion buzëqeshjeve

Alignerat të padukshëm funksionojnë. Për çdo buzëqeshje.

Ne ofrojmë trajtime të personalizuara për të gjitha problemet ortodontike.

1 2 3...

Invisalign® në tre hapa të thjeshtë

Ata thanë për ne...

"The best orthodontic clinic with the best staff in Albania. I went late so many times and they were so nice and understanding, i am so happy with my new smile and so thankful to the staff ."

Njihuni me ekipin tonë

Blogu ynë

Zbulo më tepër

Klinika ortholux perfect bite

Pyetje të kryera shpesh

Pyetje të kryera shpesh

Shumica e njerëzve përjetojnë një presion të lehte tek dhëmbët për disa ditë pas fillimit të çdo faze të re. Kjo eshte normale. Është një shenjë se alignera Invisalign® janë duke punuar, duke lëvizur dhëmbët tuaj. Këtë presion duhet të largohet gradualisht disa ditë pas vendosjes së alignerave të ri në seri. Nëse jo, telefononi menjëherë Ortodontin tuaj.

Si të gjitha trajtimet ortodontike, alignera mund të ndikojnë përkohësisht në të folurit tuaj për një ose dy ditë. Sa gjuha juaj mësohet, çdo pengesë e vogël në të folur nga alignera tuaj duhet të zhduket.

Mospërputhjet e vogla midis aligneri i ri dhe pozicionit aktual të dhëmbit janë normale, pasi dhëmbëve u nevojitet kohë për t'u përshtatur me pozicionin e ri të alignerit. Në rast se problemet me përshtatjen me aligneri i ri vazhdon, informoni Ortodontin tuaj.

Në përgjithësi, jo. Ndryshe nga ortodoncia tradicionale, zakonisht mund të hani dhe pini çfarëdo që dëshironi, sepse i hiqni aligners tuaj gjatë ngrënies. Kështu qe nuk ka nevojë të kufizoni konsumin të ushqimeve tuaja të preferuara, përveç nëse udhëzohet ndryshe nga Ortodonti tuaj.

Newsletter ynë

Për të qëndruar të përditësuar me lajmet tona më të fundit abonohuni.

jj

Nunc interdum sapien ut mauris maxi us consectetur porta nunc. Con vallislo em ipsum dolor sit amet onsec tet.

Working hour

Mon – Fri: 9 a.m. – 5 p.m.
Sat – Sun: Closed

650 Birmingham St,
London 3000, UK

Follow us:

Subscribe to our
Newsletter
Subscribe to our
Newsletter
Subscribe to our
Newsletter
Subscribe to our
Newsletter