Rruga Themistokli Gërmenji, Tirana

+355 69 40 42 956

A Perfect Smile, A Better Life!
Kontaktoni

+355 69 40 42 956

Kualitet dhe Cilësi Maksimale

Mirësevini Në Ortholux

Ne jemi transparent, ne i dedikojme kohen e nevojshme pacienteve tane per informim ne menyren me te qarte dhe direkte per problemet e tyre dentare dhe zgjidhjen optimale per ta. Nje tjeter aspekt i rendesishem qendron ne procesin e mbajtjes se higjenes dhe procesit te sterilizimit.

Before ImageAfter Image

A Perfect Smile, A Better Life!

Ne duam te heqim konceptin e keq qe kane per ne vendet e Ballkanit dhe te tregojme qe profesionalizmi nuk ka kufij, duke ndertuar nje klinike ortodontike me teknologjine me te perparuar ne menyre llogjike dhe te organizuar.
Pra vemendja, ngrohtesia dhe profesionalizmi i stafit, ashtu si dhe arkitektura, ambjenti modern si dhe dizaini unik i klinikes, ne krijojme per pacientin nje gjendje relaksi, besimi dhe sigurie.

Skuadra Jonë


Dr. Majlinda Telharaj
Specialiste Ortodonte dhe Ortopede Dento-Faciale

Etleva Kurti
Asistente

Ergita Smulja
Asistente

Lini Një Takim
    Partnerët Tanë