fbpx

Klinika Ortholux

Klinika ortholux logo

FAQ

Invisalign® janë për të gjithë.

Ne ofrojmë trajtim të individualizuar për të gjitha problemet ortodontike.

Vizualizimi 3D do t'ju japë një ide se si mund të duket buzëqeshja juaj e ardhshme.

Ju do të dini paraprakisht se sa do të zgjasë trajtimi.

Jo më vizita të përsëritura në zyrën e mjekut për kontrolle

Invisalign® janë për të gjithë.

Ne ofrojmë trajtim të individualizuar për të gjitha problemet ortodontike.

Vizualizimi 3D do t'ju japë një ide se si mund të duket buzëqeshja juaj e ardhshme.

Ju do të dini paraprakisht se sa do të zgjasë trajtimi.

Jo më vizita të përsëritura në zyrën e mjekut për kontrolle dhe shtrëngim të telave.
Klinika ortholux invisalign pyetje

Pse të zgjidhni klinikën tonë?

Klinika OrthoLUX përbëhet nga një staf tepër i përgatitur që ju bëjnë të ndjeheni të mirëpritur si në shtëpinë tuaj.

Ata do të përgjigjen për çdo lloj problemi që mund të keni dhe do ju japin një zgjidhje efiçente dhe bashkëkohore.

Stafi ynë është transparent, ne kujdesemi për kohën e nevojshme të pacientëve për informacion në mënyrën më të qartë dhe direkte për probleme dentare dhe zgjidhjen optimale për ta.

Klinika ortholux tirane

Njihuni me ekipin tonë

Dr Majlinda Klinika ortholux

Dr. Majlinda Telharaj

Specialiste Ortodonte dhe Ortopede Dento-Faciale

Klinika ortholux tirane

Stefan Hritan

Treatment Coordinator

Etleva Kurti

Treatment Coordinator

Klinika ortholux

Ergita Smulja

Asistente Ortodonte

Dr. Roland Dervishi

Asistent Ortodont

stafi
Subscribe to our
Newsletter
Subscribe to our
Newsletter
Subscribe to our
Newsletter
Subscribe to our
Newsletter