Cilësia e punës sonë qendron që në pamjen e parë!

Ne jemi transparent, ne i dedikojme kohen e nevojshme pacienteve tane per informim ne menyren me te qarte dhe direkte per problemet e tyre dentare dhe zgjidhjen optimale per ta.

“Eshte e pamundur te jesh i shkelqyer ne gjithcka, prandaj ne zgjedhim te jemi ne nje fushe te caktuar - Ortodoncia”

Aparat Metalik

Aparat Estetik Zafiri

Demon

Lingual

Cilesia e punes sone qendron qe ne pamjen e pare!

Ne jemi transparent, ne i dedikojme kohen e nevojshme pacienteve tane per informim ne menyren me te qarte dhe direkte per problemet e tyre dentare dhe zgjidhjen optimale per ta. Nje tjeter aspekt i rendesishem qendron ne procesin e mbajtjes se higjenes dhe procesit te sterilizimit.

Nga struktura e klinikes, te gjitha proceset realizohen ne vende te ndara dhe te posaçshme per te siguruar eficence dhe komfort. Instrumentat e ortodoncise, per cdo pacient jane te sterilizuar 100% me teknologjine me te fundit, bazuar ne legjislacionin e Bashkimit Europian.

Të Rejat

Info

Këshilla për prindërit

Si të përgatisni fëmijën tuaj për vizitën e parë: Filloni duke i treguar fëmijës tuaj për vizitën e parë tek dentisti si një përvojë interesante – një shenjë që…

A jeni gati për një ndryshim?