Rruga Themistokli Gërmenji, Tirana

+355 69 40 42 956

A Perfect Smile, A Better Life!
Kontaktoni

+355 69 40 42 956

Dr. Jonida Tomçini

Dr. Jonida Tomçini
Ortodonte
 • Studime & Kualifikime:
  • 2003 - 2010 - Universitetit të Mjekësisë dhe Kirurgjisë në Peruxhia të Italisë, dega Stomatologji
  • 2011 - aktualisht - Dr. Ortodonte në Klinikës OrthoLUX (mbi 2.500 raste ortodontike)
  • 2019 - e Shoqatës Amerikane të Ortodoncisë, Los Angeles, U.S.A.
  • Aparat Fiks Metalik 
  • Aparat Estetik ICE 
  • Aparat Damon
  • Aparat Lingual Incognito
  • Invisalign
  • Beyond Whitening
  • Myo Trainers
 • Klinika:

  Ortholux

 • Numër Kontakti:

  +355 69 40 42 956

 • Email:

  info@klinikaortholux.com

A Perfect Smile, A Better Life!

Eshte e pamundur te jesh i shkelqyer ne gjithcka, prandaj ne kemi zgjedhur vetëm - Ortodoncinë.