Rruga Themistokli Gërmenji, Tirana

+355 69 40 42 956

A Perfect Smile, A Better Life!
Kontaktoni

+355 69 40 42 956

Skuadra Jonë

Profesionistë dhe Shumë të Trajnuar

Klinika OrthoLUX perbehet nga nje staf teper i pregatitur qe  ju bejne te ndjeheni te mirepritur si ne shtepine tuaj.

Ata do te pergjigjen per cdo lloj problemi qe mund te keni dhe do ju japin nje zgjidhje eficiente dhe bashkekohore.Stafi jone eshte transparent,i dedikojme kohen e nevojshme pacienteve per informim ne menyren me te qarte dhe direkte per problemet e tyre dentare dhe zgjidhjen optimale per ta.

Skuadra Jonë

A Perfect Smile, A Better Life!

Na telefononi ose prenotoni takimin tuaj tani