Rruga Themistokli Gërmenji, Tirana

+355 69 40 42 956

A Perfect Smile, A Better Life!
Kontaktoni

+355 69 40 42 956

Zbardhim Beyond

Buzëqeshja juaj më e bardhë, vetëm në 30 minuta!
10 arsyet për zbardhjen e dhëmbëve tuaj me Beyond Command mundësuar nga OrthoLUX:

 • Heq mbetjet nga dhëmbët
  Lazer profesional i zbardhimit i cili do të bëjë të mundur zhdukjen për pak minuta të të gjitha njollave të kafes, duhanit, verës së kuqe apo të ushqimeve të akumuluar me kalimin e kohës brenda në gojë.
 • Ndihmon në lënien e duhanit
  Dëshironi të lini duhanin? Zbardhni dhëmbët tuaj dhe ju do të motivoheni në hapin e parë drejt suksesit.
 • Siguron një buzëqeshje perfekte në ditën e dasmës suaj.
  Jeni gati për t’u martuar? Si ju dhe familja juaj do të shohë një buzëqeshje perfekte atë ditë aq speciale dhe foto të panumërta do të jenë prova.
 • Do të bëni një impresion të mirë në punën tuaj.
  Ju do të keni sigurinë në buzëqeshjen tuaj fitimtare në karrierën tuaj si dhe do të bëni një përshtypje të mire në punë apo në intervistat e punës.
 • Ju do të keni sigurine e një trajtimi të suksesshëm.
  Duke përdorur këtë tip trajtimi për zbardhjen e dhëmbëve ju do të siguroheni për kualitetin e produkteve të përdorura dhe suksesin e trajtimit.
 • Të jep dhëmbë më të bardhë.
  Me kalimin e viteve dhëmbët bëhen të verdhë dhe humbasin shkëlqimin e tyre. Me zbardhjen profesionale ata rimarrin ngjyrën e tyre origjinale dhe rezultati është i menjëhershëm.
 • Ju do të shihni një imazh të përmirësuar.
  Edhe nëse dhëmbët tuaj nuk kanë njolla të dukshme, vetëm dy seanca zbardhjeje do t’ju japin bardhësinë e buzëqeshjes Hollivudiane.
 • Bëhet bazuar në standartet ndërkombëtare të higjenës.
  Pajisjet e zbardhjes së dhëmbëve janë një përdorimshe, pra ju do të keni sigurinë dhe trajtimin profesional si dhe sigurinë mbi shëndetin tuaj.
 • Përfitimi juaj nga një trajtim i personalizuar.
  Ju do të keni sigurinë e një trajtimi korrekt. Para nisjes së procesit, doktori do t’ju konsultojë në vendosjen e trajtimeve më eficente dhe numrin e seancaveë nevojshme për zbardhjen.
 • Efekti i rinimit 10 vjecar.
  Një buzëqeshje e bardhë rrit besimin tuaj në vetvete bazuar në rritjen e tërheqjes.