Rruga Themistokli Gërmenji, Tirana

+355 69 40 42 956

A Perfect Smile, A Better Life!
Kontaktoni

+355 69 40 42 956

Aparat Fiks Metalik

Aparatet fikse fillojnë të vihen në moshën 12 vjeç dhe mund të përdoren tek të gjitha moshat adulte. Komponentët e aparatit përbëhen prej çeliku i cilësisë së lartë. Teknologjia e re ka bërë që braketat të jenë më të vogla dhe më të rehatshme se sa në të shkuarën.

E rëndësishme është që mjeku juaj ortodont pas vendosjes së diagnozës të bëjë zgjedhjen më të mirë dhe më efikase për rastin tuaj. Kjo do të thotë që anomalia juaj të zgjidhet sa më mirë dhe me kohëzgjatjen minimale.