Rruga Themistokli Gërmenji, Tirana

+355 69 40 42 956

A Perfect Smile, A Better Life!
Kontaktoni

+355 69 40 42 956

Aparat Damon

A do të pranonit që kamera të drejtonte dhëmbët tuaj më shpejt dhe pa dhimbje?
Dëshironi të kurseni kaq shumë të ardhura në klinikë për aktivizimin e pajisjes?
A do të kënaqeshit me arritjen e rezultateve të shkëlqyera pa heqjen e dhëmbëve?
Dëshironi që kllapat të jenë më të vogla dhe më të rrumbullakëta për të siguruar rehati?
Nëse përgjigjja juaj është PO, atëherë ju duhet të pyesni ortodontistin tuaj nëse teknika DAMON, kjo pajisje inteligjente që është revolucionare në ortodontikën e sotme, ju përshtatet.