Rruga Themistokli Gërmenji, Tirana

+355 69 40 42 956

A Perfect Smile, A Better Life!
Kontaktoni

+355 69 40 42 956

Aparat Estetik ICE

Asnjëherë nuk është vonë që të keni buzëqeshjen që keni ëndërruar. Kllapa estetike e shafranit krijohet nga kristali i pastër i shafranit.
Vetëm atëherë mund të arrihet kombinimi i përsosur i performancës dhe estetikës.
Aparati estetik i safirit është më shumë sesa një kllapa, është bizhuteri ortodontike.
Avantazhet për pacientin: Besim, rezultate të garantuara, Rezistencë, rehati dhe estetikë ideale.