Rruga Themistokli Gërmenji, Tirana

+355 69 40 42 956

A Perfect Smile, A Better Life!
Kontaktoni

+355 69 40 42 956

Rreth Nesh

Le të ndriçojmë buzëqeshjen tuaj!

Klinika Ortholux ofron nje mjedis të rehatshëm dhe miqësor,ku në të do të takoni njerëz të përkushtuar, me shumë përvojë dhe do të merrni teknikat më të fundit të trajtimit.Ne ofrojmë cilesi maksimale te produkteve ortodentike,drejtim te dhembeve ne menyre te shpejte  dhe me nje kosto eficente.

Cmimet e Klinikes OrthoLUX jane te drejta dhe reflektojne realisht vleren e trajtimit. Ne ju informojme ju ne menyre te hapur dhe transparente mbi zgjidhjet dhe materialet e perdorura. Gjate konsultes, e cila eshte FALAS, ne ju pajisim me gjithe informacionin qe duhet per trajtimin tuaj ortodontik, ne bejme nje vleresim real mbi kohezgjatjen e trajtimit si dhe koston e tij.