Rruga Themistokli Gërmenji, Tirana

+355 69 40 42 956

A Perfect Smile, A Better Life!
Kontaktoni

+355 69 40 42 956

Etleva Kurti

Etleva Kurti
Asistente
 • Eksperieca:

  Nga viti 2011 Eva është pjesë e ekipit OrthoLUX dhe është një perfeksioniste me shumë vite përvojë në fushën e ortodoncisë.

  Eva është gjithmonë në kërkim për të mësuar aftësi të reja dhe për të zgjeruar njohuritë dhe përvojën e saj. 

 • Klinika:

  Ortholux

 • Numer Kontakti:

  +355-69 40 42 956

 • Email:

  [email protected]

A Perfect Smile, A Better Life!

Eshte e pamundur te jesh i shkelqyer ne gjithcka, prandaj ne kemi zgjedhur vetëm - Ortodoncinë.