Rruga Themistokli Gërmenji, Tirana

+355 69 40 42 956

A Perfect Smile, A Better Life!
Kontaktoni

+355 69 40 42 956

Ergita Smulja

Ergita Smulja
Asistente
 • Eksperienca:

  Ergita është anëtarja më e re i ekipit OrthoLUX, dhe është gjithashtu puna e saj e parë.

  Ajo po bën kaq mirë dhe pa dyshim do të bëhet një anëtar i vlefshëm i ekipit tonë si asistente dentare.

   

 • Klinika:

  Ortholux

 • Numër Kontakti:

  +355 69 40 42 956

 • Email:

  [email protected]

A Perfect Smile, A Better Life!

Eshte e pamundur te jesh i shkelqyer ne gjithcka, prandaj ne kemi zgjedhur vetëm - Ortodoncinë.